ACC3100 DakventilatieHoe het systeem en de Dometic Climate App te koppelen

ACC3100 Dakventilatie

Hoe het systeem en de Dometic Climate App te koppelen

1
Download de Dometic Climate App.

Scan de QR-code of volg de link: qr.dometic.com/bdw7LR

2
Zorg ervoor dat het systeem is ingeschakeld (In-/uitschakelen).

3
Activeer Bluetooth op de mobiele telefoon.

4
Open de Dometic Climate App.

• Instellingen voor machtigingen verschijnt.

5
Sta de machtigingen toe of wijs ze af door op de bijbehorende antwoorden te tikken.

• Het welkomstscherm verschijnt.

6
Klik op de knop Nieuw apparaat toevoegen.

7
Selecteer het ventilatie- systeem.

8
Druk gedurende 3 seconden op de knop op het systeem.

Het display van het systeem knippert eenmaal.

De Dometic Climate App toont een koppelingsscherm. Als het koppelen is voltooid, wordt het systeem weergegeven.

9
Tik op de knop **Volgende **.

Er verschijnt een bevestiging dat het systeem geselecteerd en verbonden is.

10
Tik op de knop OK.

11
Voer, indien beschikbaar, de aanmeldingsgegevens in en tik op de knop Login.

12
Tik indien nodig op de knop Aanmelden om een account aan te maken.

13
Vul de velden in.

14
Tik op de knop Aanmelden om u aan te melden of tik op de knop **Al een account? ** om terug te keren naar het scherm Aanmelden.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagACC3100 Dakventilatie