ACC3100 DakventilatieHoe de software van systeem bijwerken

ACC3100 Dakventilatie

Hoe de software van systeem bijwerken

1
Zorg ervoor dat het systeem en de Dometic Climate App gekoppeld zijn.

2
Zorg ervoor dat je bent ingelogd op de Dometic Climate App.

3
Tik op de knop in de Dometic Climate App.

Er verschijnt een selectie instellingen.

4
Tik op Devices om de gekoppelde apparaten weer te geven.

5
Selecteer het ventilatie-systeem.

Informatie over het systeem wordt weergegeven.

6
Tik op Check Updates om te controleren op software-updates voor het systeem.

De Dometic Climate App toont de huidige update, indien van toepassing.

7
Indien beschikbaar, tik op Download.

Het downloaden van de update is voltooid wanneer Update wordt weergegeven.

8
Tik op Update.

De updatestatus wordt in procenten weergegeven. Als de update is voltooid in de Dometic Climate App, maakt de Dometic Climate App automatisch verbinding tussen de mobiele telefoon en het systeem via Wi-Fi en verzendt de update naar het systeem. De Dometic Climate App geeft aan wanneer de software is bijgewerkt en verbreekt de Wi-Fi-verbinding.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagACC3100 Dakventilatie