ACC3100 DakventilatieWat betekenen de symbolen op het display?

ACC3100 Dakventilatie

Wat betekenen de symbolen op het display?

De huidige luchtkwaliteit.

0 segmenten licht op: De sensor voor het meten van de luchtkwaliteit bevindt zich in de initialisatietoestand of de sensorgegevens zijn onstabiel.

1 segment licht op: De luchtkwaliteit is slecht of slechter.

2 segmenten lichten op: De luchtkwaliteit is slechter of gemiddeld.

3 segmenten lichten op: De luchtkwaliteit is goed.

Geeft aan dat de luchtzuivering actief is (optioneel).

Geeft aan dat de AUTO-modus actief is. Deze modus wordt geselecteerd bij het inschakelen van het apparaat.

Geeft aan dat de TURBO-modus actief is.

Geeft aan dat de SLEEP-modus actief is.

Geeft aan dat de performance booster of de Dometic Climate App via bluetooth verbonden is met het systeem.

Geeft aan dat het systeem verbonden is via WLAN.

Regelt het dimmen van de LED-lichtstroken (optioneel).

Geeft aan dat er een zonne-energiebron is gedetecteerd (optioneel).

Geeft aan dat de modus STORAGE actief is.

Selecteer de modus.

Geeft een fout aan.

Geeft aan dat de filters moeten worden vervangen.

Schakelt het systeem in en uit.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagACC3100 Dakventilatie