Luifels (EMEA)Hoe voeg ik ledverlichting toe aan mijn RV zonnescherm?

Luifels (EMEA)

Hoe voeg ik ledverlichting toe aan mijn RV zonnescherm?

Warme zomeravonden zijn bedoeld om buiten door te brengen. Het nieuwe Dometic LED profiel zorgt voor de juiste verlichting. Bevestig het gewoon op de voorste railbehuizing van je zonnescherm en laat het licht schijnen voor een laat diner, een gezellig onderonsje met je vrienden, het lezen van een goed boek of waar je maar zin in hebt.

DOMETIC LED PROFIEL

Het LED profiel is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Kies gewoon het juiste product dat bij de lengte van uw zonnescherm past. De installatie vereist slechts een paar eenvoudige stappen. Bevestig de aluminium profielsecties aan de onderkant van de behuizing van de voorrail, bevestig de ledstrip over de hele lengte en sluit je nieuwe buitenlamp aan op de 12 V voeding. En klaar is kees.

Eenvoudige montage aan de onderkant van de voorrailbehuizing Perfecte verlichtingshoek dankzij aluminium profiel. Verkrijgbaar voor alle Dometic-wandluifels (2,6 - 6 m lang)

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagLuifels (EMEA)