Support
Luifels (EMEA)Hoe draai ik de schroeven van het achterste scharnier vast?

Luifels (EMEA)

Hoe draai ik de schroeven van het achterste scharnier vast?

De schroeven van het achterste scharnier moeten na de eerste belasting opnieuw worden aangedraaid:

• na de eerste vakantie met gebruik van het zonnescherm

• na 20000 km rijden of zes maanden nadat de zonnescherm is geïnstalleerd
    (wat het eerst gebeurt)

De schroeven van het achterscharnier moeten ook worden gecontroleerd tijdens de routine-inspectie van het voertuig.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagLuifels (EMEA)
Selecteer een ander product
Sitemap
SupportSupport & ServiceFrequently asked questionsWarrantyFind a dealer
Privacy PolicyCookie NoticeTerms & ConditionsTerms of Use