Brisk Air ConditionersWat moet ik doen om ervoor te zorgen dat het filter van mijn dakunit schoon is voor maximale efficiëntie?
Brisk Air Conditioners

Brisk Air Conditioners

Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat het filter van mijn dakunit schoon is voor maximale efficiëntie?

Verwijder regelmatig (om de 2 maanden voor voltijdse gebruikers, en om de 6 maanden voor seizoenkampeerders) het luchtafvoerfilter achter het luchtafvoerrooster en was het met zeep en warm water, laat het drogen en installeer het opnieuw.

Laat het apparaat NOOIT werken zonder dat het luchtafvoerfilter is geplaatst. Hierdoor raakt de verdamper van het apparaat verstopt met vuil en kunnen de prestaties van het team na verloop van tijd aanzienlijk verzwakken.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagBrisk Air Conditioners