CF KoelersHoe verander ik de openingsrichting van het deksel op de CF 80 of CF 110?

CF Koelers

Hoe verander ik de openingsrichting van het deksel op de CF 80 of CF 110?

1
Open de vergrendelingen.

2
Verwijder de schroeven uit de vergrendelingen en verwijder de vergrendelingen.

3
Verwijder de schroeven uit de scharnieren die het deksel verbinden en verwijder het deksel.

4 Installeer de scharnieren aan de andere kant van de koeler (waar eerst de grendels zaten).

5
Installeer de scharnieren aan de andere kant van de koelbox (waar de scharnieren van het deksel zaten).

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagCF Koelers