CF KoelersDe koeltemperatuur instellen

CF Koelers

De koeltemperatuur instellen

De temperatuurinstelling verschilt afhankelijk van de CF-koelbox model die je hebt.

Je kunt de koeltemperatuur kiezen door de draaiknop van 'Cold' (koud) naar 'Freeze' (bevroren) te draaien.

• De limiet 'Cold' stelt de koeltemperatuur in op +10°C (+50°F).

• De 'Freeze' limiet stelt de koeltemperatuur in op -18°C (0°F).

Volg de stapsgewijze handleiding om te leren hoe je de koeltemperatuur van je CF 11, CF 25, CF 35, CF 40, CF 50, CF 60, CF 80 of CF 110 koelbo instelt.

1

Druk eenmaal op de knop 'SET

Het scherm begint te knipperen.

2

Kies de gewenste temperatuur

Gebruik de knoppen "UP +" en "DOWN -" om de koeltemperatuur te selecteren.

De koeltemperatuur verschijnt enkele seconden op het display en knippert dan voordat de huidige temperatuur weer wordt weergegeven.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagCF Koelers