CF KoelersWat betekent het 'Status'-lampje op het bedieningspaneel van de accu?

CF Koelers

Wat betekent het 'Status'-lampje op het bedieningspaneel van de accu?

De status-LED in het accubedieningspaneel van de
CF 32 UP geeft de status van de externe gelijkstroomvoeding aan wanneer de accuschakelaar AAN staat.

• Status-LED uit: er is geen voeding beschikbaar en de interne accu wordt niet opgeladen.

• Status' LED aan: de externe gelijkstroomvoeding heeft voldoende spanning om zowel de koelbox te laten werken als de interne batterij op te laden.

• LED 'Status' knippert: de spanning van de gelijkstroomvoeding is te laag om de batterij op te laden.

• De status-LED is altijd uit als de accuschakelaar UIT staat.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagCF Koelers