CFF-koelersDe temperatuureenheid wijzigen (°C, °F)

CFF-koelers

De temperatuureenheid wijzigen (°C, °F)

De instelling van de temperatuureenheid is afhankelijk van de CFF-koeler model die je hebt.

1

Druk twee keer op de knop 'SET'.

2

Gebruik de knoppen 'UP +' en 'DOWN -' om te kiezen tussen
Celsius (°C) of Fahrenheit (°F)

3
De gekozen temperatuureenheid verschijnt op het scherm en knippert een paar keer voordat de huidige temperatuur weer wordt weergegeven.

1
Druk driemaal op de knop 'SET'.

2
Gebruik de knoppen 'OMHOOG +' en 'OMLAAG -' om te kiezen tussen
Celsius (°C) of Fahrenheit (°F).

3
De gekozen temperatuureenheid verschijnt op het scherm en knippert een paar keer voordat de huidige temperatuur wordt weergegeven.