CFF-koelersDe AC-zekering vervangen

CFF-koelers

De AC-zekering vervangen

GEVAAR!Gevaar voor elektrocutie!
Koppel de aansluitkabel los voordat u de defecte zekering vervangt.
1

Koppel de koelbox los van de voeding

Zet de koelbox uit en verwijder de aansluitkabel.

GEVAAR!Gevaar voor elektrocutie.
Als u deze waarschuwing niet opvolgt, leidt dit tot ernstig letsel of de dood. Koppel de stroomtoevoer en de aansluitkabel los voordat u de zekering vervangt.
2

Maak het zekeringkapje los

Gebruik een schroevendraaiertje of vergelijkbaar gereedschap om de zekeringkap uit de behuizing te halen.

3

Vervang de defecte zekering

Je moet een zekering van hetzelfde type en dezelfde stroomsterkte gebruiken: 4 A, 250 V.

4

Plaats het zekeringkapje terug in de behuizing

5

Sluit de koelbox weer aan op de voeding

Sluit de AC-kabel aan op de koelbox en vervolgens op de voeding.