CFF-koelersDe DC-zekering van de koeler vervangen

CFF-koelers

De DC-zekering van de koeler vervangen

GEVAAR!Gevaar voor elektrocutie!
Koppel de aansluitkabel los voordat u de defecte zekering vervangt.
1

Koppel de koelbo los van de voeding

2

Maak de afdekking van de zekering los om bij de zekering te komen.

Gebruik een schroevendraaierje of vergelijkbaar gereedschap om de afdekking van de zekering uit de behuizing te halen.

3

De zekering verwijderen

Je kunt het haakje aan de achterkant van de zekeringafdekking gebruiken om de zekering eruit te halen.

4

Vervang de defecte zekering

U moet een zekering van hetzelfde type gebruiken: Automotive Standard bladzekering, 10 A.

Plaats de zekering terug in de behuizing