CFF-koelersHet eten en drinken wordt te koud of bevriest

CFF-koelers

Het eten en drinken wordt te koud of bevriest

Probeer deze oplossing.

De koeltemperatuur verhogen

De temperatuur van de CFF-koelboxen kan een maximum van +10°C (50°F) bereiken en de instelling zal verschillen afhankelijk van de model dat je bezit.

1
Druk eenmaal op de knop 'SET'.

2
Gebruik de 'DOWN -' knop om een lagere koeltemperatuur te kiezen. Het minimum is -18 °C (0 °F).

3
De gekozen koeltemperatuur verschijnt op het scherm en knippert een paar keer voordat de huidige temperatuur weer wordt weergegeven.

1
Druk op de knop 'SET':

• Eenmaal voor de grote compartiment

• Twee keer voor de kleine compartiment

Het scherm van het geselecteerde compartiment begint te knipperen.

2
Gebruik de knop 'OMLAAG -' om de koeltemperatuur van het geselecteerde compartiment te kiezen.

3
De gekozen koeltemperatuur verschijnt op het scherm van het geselecteerde compartiment en knippert een paar keer voordat de huidige temperatuur van het compartiment weer wordt weergegeven.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagCFF-koelers