CFX-koelersHoe de koelbox aansluiten

CFX-koelers

Hoe de koelbox aansluiten

Aansluiten op een gelijkstroombron - accu van voertuig of boot

De koelbox kan worden gebruikt met 12 V of 24 V

**LET OP! Gevaar voor schade!
Koppel de koelbox en andere verbruikers los van de accu voordat u de accu aansluit op een snellader. Overspanning kan de elektronica van het apparaat beschadigen.

ⓘ Om veiligheidsredenen is de koelbox uitgerust met een elektronisch systeem om polariteitsomkering te voorkomen. Dit beschermt de koelbox tegen kortsluiting bij het aansluiten op een batterij.

• Steek de 12/24 V aansluitkabel (2, afbeelding hieronder) in de gelijkspanningsaansluiting van het apparaat en ook in een 12 V of 24 V sigarettenaansteker.

Aansluiten op een wisselstroombron - stopcontact thuis of op kantoor

**⚠ GEVAAR! Gevaar voor elektrocutie!

• Stekkers en schakelaars nooit met natte handen aanpakken als u op een nat oppervlak staat.

• Als je je koelbox aan boord van een boot gebruikt via een wisselstroomaansluiting, moet je een aardlekschakelaar installeren tussen het wisselstroomnet en de koelbox. Vraag advies aan een getrainde technicus.

ⓘ De koelboxen hebben een geïntegreerde multi-voltage voeding met prioriteitscircuit voor aansluiting op een wisselspanningsbron. Het prioriteitscircuit schakelt de koelbox automatisch over op wisselstroom, zelfs als de 12/24 V aansluitkabel nog aangesloten is.

• Steek de AC-aansluitkabel (3, afbeelding hieronder) in de AC-spanningsaansluiting van de koelbox en vervolgens in de AC-wandcontactdoos.