CFX-koelersHoe de temperatuureenheden selecteren

CFX-koelers

Hoe de temperatuureenheden selecteren

De eenheden voor de temperatuurweergave kunnen als volgt worden omgeschakeld tussen Celsius en Fahrenheit:

1. Zet de koelbox aan.

2. Druk twee keer op de knop "SET" (4).

3. Gebruik de knoppen "UP +" (7) of "DOWN -" (6) om Celsius of Fahrenheit te selecteren.

De geselecteerde temperatuureenheden verschijnen dan enkele seconden op het scherm. Het display knippert een paar keer voordat het terugkeert naar de huidige temperatuur.