CFX-koelersHoe het WiFi-signaal AAN of UIT te zetten

CFX-koelers

Hoe het WiFi-signaal AAN of UIT te zetten

De koelbox kan worden bediend via WiFi met een app die je kunt installeren op een compatibel apparaat. De app heeft functies voor bediening, weergave en alarm.

Ga voor meer informatie naar de Dometic-website voor jouw land (zie achterkant). Het is mogelijk dat de app niet beschikbaar is in jouw land.

De WiFi-naam van de compressorkoelbox begint met "CFX". Het vooraf ingestelde wachtwoord is "00000000". Je kunt de WiFi-naam en het wachtwoord individueel wijzigen.

1. Druk vijf keer op de knop "SET" (4).

2. Gebruik de knoppen "UP +" (7) en "DOWN-" (6) om
    het WiFi-signaal in of uit te schakelen.

De gewenste instelling verschijnt enkele seconden op het display. Het display knippert een paar keer en daarna wordt de huidige temperatuur weer weergegeven.

LET OP

• De standaardinstelling voor de WiFi-zender is uit. Voor het eerste gebruik en wanneer de stroom naar het apparaat wordt onderbroken, schakelt u de WiFi-zender in om de app te gebruiken.

• De WiFi-zender gebruikt een kleine hoeveelheid stroom. Schakel de WiFi-zender uit als deze niet wordt gebruikt voor optimale energieprestaties.