CFX-koelersWat zijn de aanbevolen instellingen voor het batterijbeveiliging systeem?

CFX-koelers

Wat zijn de aanbevolen instellingen voor het batterijbeveiliging systeem?

Het batterijbeveiliging systeem heeft drie niveaus: Hoog, Gemiddeld en Laag. We raden een High- of Medium-instelling aan voor toepassingen waarbij de CFX op uw startaccu werkt, en een Low-instelling wanneer deze op een accessoire- of dubbele accu werkt.

Volg de stapsgewijze handleiding om het niveau van accubescherming te wijzigen.

1

Zet de koelbox aan.

2

Druk driemaal op de knop "SET" (4).

3

Gebruik de knoppen "UP +" (7) of "DOWN -" (6) om de batterijmonitormodus te selecteren.

4

Selecteer de gewenste modus

Het scherm ziet er als volgt uit:
Lo (LAAG), Πd (MED), Hi (HOOG)

Selecteer de gewenste modus.

De geselecteerde modus verschijnt vervolgens enkele seconden op het display. Het display knippert enkele keren voordat het terugkeert naar de huidige temperatuur.

OPMERKING
Wanneer de koelbox gevoed wordt door de startaccu, selecteer dan de accumonitormodus "HIGH".
Als de koelbox aangesloten is op een voedingsaccu,
volstaat de accumonitormodus "LOW".