CFX3 KoelersHoe kom ik aan een nieuw netsnoer of een ander onderdeel?

CFX3 Koelers

Hoe kom ik aan een nieuw netsnoer of een ander onderdeel?

Om zeker te weten dat je het juiste reserveonderdeel krijgt, moet je eerst je product identificeren. Kijk naar het typeplaatje dat in, onder of op de achterkant van uw product staat.

Zoek het (1) PNC/Productnummer of (2) SKU als PNC ontbreekt. Zodra u de informatie van het typeplaatje hebt gevonden, neemt u contact op met uw plaatselijke Dometic-serviceprovider of wederverkoperom uw bestelling te plaatsen. Klik hieronder om uw dichtstbijzijnde wederverkoper of serviceprovider te vinden.

afbeelding