CFX3 KoelersHoe bereken ik hoeveel stroom een CFX3 verbruikt?

CFX3 Koelers

Hoe bereken ik hoeveel stroom een CFX3 verbruikt?

Om uit te rekenen hoe lang de CFX3 op een 12V-accu werkt, deelt u de bruikbare Ah-capaciteit van de accu (zie informatie over de Chemie van de accucapaciteit) door de gemiddelde energieverbruik (Ah/h) van de CFX3 om het geschatte aantal bedrijfsuren te krijgen.

Opmerking over de chemische samenstelling van de accu: loodaccu's hebben een bruikbare capaciteit van 50% van de opgegeven Ah-capaciteit, lithium NMC's ongeveer 80% en lithium-ijzerfosfaten zoals de Dometic PLB40 bijna 100%. Zie dit als de maximale stroom die het apparaat ooit zou trekken. Deze specificatie is van toepassing op de bedrading als je een doe-het-zelf installatie maakt. We raden aan om 6.0 mm² bedrading te gebruiken in een doe-het-zelf installatie. Bekijk ook onze aankomende technische pagina voor meer elektriciteitsverbruik specificaties bij verschillende omgevings- en interne temperaturen om een idee te krijgen van hoeveel stroom je CFX3 nodig heeft bij verschillende temperaturen.