Skip to Content
Support
CFX3 KoelersHet Bluetooth-signaal instellen en verbinding maken met de app

CFX3 Koelers

Het Bluetooth-signaal instellen en verbinding maken met de app

De koeler kan worden gecontroleerd en bediend via Bluetooth. Hiervoor moet je de koeler koppelen met je Bluetooth-apparaat.

Opmerking:

  • Het koppelen moet gebeuren in de CFX3 app, niet in de instellingen van het apparaat.

  • Er is geen wachtwoord nodig voor Bluetooth-verbinding.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagCFX3 Koelers
Selecteer een ander product
Sitemap
SupportSupport & ServiceFrequently asked questionsWarrantyFind a dealer
Privacy PolicyCookie NoticeTerms & ConditionsTerms of Use