CFX3 KoelersHet WiFi-signaal instellen en verbinding maken met de app

CFX3 Koelers

Het WiFi-signaal instellen en verbinding maken met de app

De koelbox kan worden bewaakt en bediend via WiFi direct op de koelbox of via een WiFi netwerk.

• Ga te werk zoals hieronder aangegeven om WiFi in te schakelen.

• Voor WiFi direct naar koelbox, ga naar apparaatinstellingen en selecteer je koelbox.

1. De WiFi-naam van je koelbox begint met "CFX3".

2. Het vooraf ingestelde wachtwoord is "00000000".

3. U kunt de WiFi-naam en het wachtwoord aanpassen in de CFX3 app.

ⓘ Opmerking: Voor verbinding via WiFi netwerk, ga naar "netwerk verbinding" in de app INSTELLINGEN.