CFX3 KoelersIk ervaar grafische onregelmatigheden met de app

CFX3 Koelers

Ik ervaar grafische onregelmatigheden met de app

Probeer deze oplossing.

De graphics zijn geoptimaliseerd voor resolutie 1440x2560

Houd er rekening mee dat de afbeeldingen voor de app zijn geoptimaliseerd voor apparaten met een resolutie van 1440x2560 pixels of hoger, een beeldverhouding van 16:9 (1,78) en een pixeldichtheid van ongeveer 530 ppi.

De app werkt ook op een resolutie van 1080x1920 en een pixeldichtheid van ongeveer 440 ppi.