CFX3 KoelersDe CFX-app werkt niet op mijn iOS-apparaat, zelfs niet nadat ik alle andere FAQ-suggesties heb opgevolgd.

CFX3 Koelers

De CFX-app werkt niet op mijn iOS-apparaat, zelfs niet nadat ik alle andere FAQ-suggesties heb opgevolgd.

Probeer deze oplossing.

Schakel "Mobiele gegevens" uit in de instellingen van je telefoon

Opmerking:
Als de telefoon in deze modus staat, hebt u geen toegang tot internet of andere functies waarvoor mobiele gegevens nodig zijn.