Skip to Content
Support
CFX3 KoelersTe hoge spanning op elektronicabeveiliging

CFX3 Koelers

Te hoge spanning op elektronicabeveiliging

Als je te hoge spanningen hebt, kan het apparaat stoppen met werken op DC voedingsspanning

Mogelijke oorzaken:

  • Verkeerde specificatie van de DC-voedingsspanning

  • Foutieve voedingsspanning

  • Interne fout

Probeer deze oplossing.

Zorg dat de spanning van de gelijkstroombron overeenkomt met de vereisten van de koelbox

Je kunt dit controleren door het productbeoordelingsetiket van de koelbox te lezen .

De spanning van de gelijkstroombron moet overeenkomen met de vereisten van de koelbox.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagCFX3 Koelers
Selecteer een ander product
Op deze pagina
Sitemap
SupportSupport & ServiceFrequently asked questionsWarrantyFind a dealer
Privacy PolicyCookie NoticeTerms & ConditionsTerms of Use