CFX3 KoelersWat zijn de aanbevolen instellingen voor het batterijbeveiliging systeem?

CFX3 Koelers

Wat zijn de aanbevolen instellingen voor het batterijbeveiliging systeem?

Het batterijbeveiliging systeem heeft drie niveaus: Hoog, Gemiddeld en Laag. We raden een High- of Medium-instelling aan voor toepassingen waarbij de CFX op uw startaccu werkt, en een Low-instelling wanneer deze op een accessoire- of dubbele accu werkt.