RM10 KoelkastenDe koelkast gebruiken bij lage buitentemperaturen
RM10 Koelkasten

RM10 Koelkasten

De koelkast gebruiken bij lage buitentemperaturen

💡 In wisselstroommodus en gelijkstroommodus installeert u beide winterafdekkingen. In de gasmodus of automatische modus installeert u alleen de onderste winterafdekking. Dit voorkomt dat warmte zich opbouwt en zorgt ervoor dat de dampen van de koelkast goed kunnen ontsnappen.

Koude lucht kan de prestaties van de koeleenheid beïnvloeden. Installeer de winterafdekkingen als u een verlies aan koelvermogen vaststelt bij lage omgevingstemperaturen.

LS330 winterafdekking

LS230 winterhoes

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagRM10 Koelkasten