Skip to Content
Support
RM10 KoelkastenHoe verwijder ik het diepvriescompartiment
RM10 Koelkasten

RM10 Koelkasten

Hoe verwijder ik het diepvriescompartiment

Je kunt het diepvriescompartiment eruit halen om meer ruimte te maken in het koelkast compartiment.

LET OP

  • Bewaar de diepvriescompartimentdeur en de bodem op een veilige plaats om schade te voorkomen.

  • Vervang de onderdelen bij het installeren in omgekeerde volgorde.

Afhankelijk van het model verwijder je het diepvriescompartiment een beetje anders, :

RM, RMS

RML

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagRM10 Koelkasten
Selecteer een ander product
Sitemap
SupportSupport & ServiceFrequently asked questionsWarrantyFind a dealer
Privacy PolicyCookie NoticeTerms & ConditionsTerms of Use