Skip to Content
Support
RM10 KoelkastenIk heb een probleem met mijn oven
RM10 Koelkasten

RM10 Koelkasten

Ik heb een probleem met mijn oven

Probeer deze oplossing.

Problemen met ovens oplossen

⚠️WARNING!
Reparaties aan de gasvoerende onderdelen van het apparaat mogen alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde specialisten.

  • Sluit de gastoevoer onmiddellijk af als er een storing optreedt.

  • Controleer of het apparaat beschadigd is.

  • Laat beschadigde onderdelen door een gekwalificeerde vakman vervangen.

  • Gebruik het apparaat pas weer als alle storingen zijn verholpen.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagRM10 Koelkasten
Selecteer een ander product
Op deze pagina
Sitemap
SupportSupport & ServiceFrequently asked questionsWarrantyFind a dealer
Privacy PolicyCookie NoticeTerms & ConditionsTerms of Use