RM8 KoelkastenFout: Onderspanningsdetectie (interne batterijen)
RM8 Koelkasten

RM8 Koelkasten

Fout: Onderspanningsdetectie (interne batterijen)

Probeer deze oplossing.

Vervang de interne batterijen (batterijen die de elektronica van stroom voorzien)

1

Zet de koelkast uit

Bij modellen met batterijontsteking zet u de energiekeuzeschakelaar (1) in de stand "OFF". Het apparaat is uitgeschakeld.

Schakel de MES- en AES-modellen uit door
toets (2) in te drukken. Houd knop (2) 3 seconden ingedrukt.
Het display verdwijnt en het apparaat is volledig uitgeschakeld.

2

Open en verwijder het batterij compartiment

Verticale opening

Horizontale opening

3

Vervang de batterijen

1
Verwijder lege batterijen.

2
Plaats de nieuwe batterijen.
Let op de juiste polariteit!
⚠️Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar.

4

Breng gebruikte batterijen altijd naar de wederverkoper of naar een inzamelpunt.

LET OP
⚠️Sluit geen niet-oplaadbare batterijen aan op een oplader.

⚠️Verwijder oplaadbare batterijen uit
het batterij compartiment voordat u de batterij oplaadt.

⚠️Vermijd kortsluiting op de contacten in
het batterij compartiment!

⚠️Verwijder de batterijen uit het batterij compartiment als de koelkast
lange tijd niet zal worden gebruikt.