RM8 KoelkastenDe koelkast ontdooien

De koelkast ontdooien

1

Zet de koelkast uit

Zet bij modellen met batterijontsteking de energiekeuzeschakelaar (1) in stand "OFF". Het apparaat is uitgeschakeld.

Schakel de MES- en AES-modellen uit door
toets (2) in te drukken. Houd knop (2) ingedrukt
3 seconden ingedrukt. Het display verdwijnt en het apparaat is volledig uitgeschakeld.

2

Verwijder al het voedsel en het ijsblokjesbakje

3

Laat de deur van de koelkast open om lucht binnen te laten en schimmelvorming te voorkomen.

⚠️De ijslaag mag nooit met geweld
worden verwijderd en het ontdooien mag niet worden versneld
met behulp van een warmtebron!

4

Droog de koelkast

Veeg na het ontdooien (diepvriescompartiment en vinnen vorstvrij) beide koelcompartimenten droog met een doek.