RM8 KoelkastenDe opslagrekken verplaatsen

De opslagrekken verplaatsen

Trek de opbergrekken naar buiten door ze op te tillen. Ze kunnen naar wens worden geplaatst.

Bij sommige modellen zijn twee van de opbergrekken beveiligd. Dit is om te voorkomen dat kinderen vast komen te zitten in de koelkast.

⚠️Verwijder deze opbergrekken niet. Zo kunnen kinderen niet vast komen te zitten in de koelkast.

Als het nodig is om deze rekjes te verwijderen (bijv. om schoon te maken), draai dan de vergrendeling los.
Om te verwijderen** (bijv. voor reiniging) draai dan eerst de borgpennen (2) los zoals afgebeeld, met behulp van een geschikte schroevendraaier.

Plaats de borgpennen na het verwijderen van
de opbergrekken.