RM8 KoelkastenDe koelkast gebruiken bij lage buitentemperaturen
RM8 Koelkasten

RM8 Koelkasten

De koelkast gebruiken bij lage buitentemperaturen

Controleer of de ventilatieroosters en het
afzuigkanaal (1) systeem (2) niet geblokkeerd zijn door sneeuw, bladeren, enz.

Koude lucht kan de prestaties van de
koelkast beperken. Installeer de winterafdekkingen (3) als je merkt dat de koelprestaties afnemen bij lage buitentemperaturen. Dit beschermt de koelkast tegen te koude lucht.

⚠️Koelkasten tot 130 l inhoud: Installeer de bovenste winterafdekking niet tijdens gasbedrijf