RM8 KoelkastenWat is frameverwarming?

Wat is frameverwarming?

Sommige modellen zijn uitgerust met een frameverwarming (12VDC/3,5W) rond het diepvriescompartiment.

Deze modellen hebben een knop voor frameverwarming:

Tijdens de zomermaanden met hoge temperaturen en vochtigheid kunnen zich waterdruppels vormen op het metalen frame. Om deze druppels te verdampen, schakel je de frameverwarming in met knop (6) .

Werking met gasstand of 12V-stand

De inschakelduur van de frameverwarming
instellen op 2 uur, 5 uur of continubedrijf door één, twee of drie keer op de knop frameverwarming te drukken.

Na het selecteren van de inschakelduur met
knop (6), gaat de temperatuurindicator (8) korte tijd uit om de ingestelde
werkingstijd gedurende enkele seconden weer te geven. Het display
keert daarna terug naar de temperatuurindicator.