RamenDe rolgordijnen openen en sluiten

Ramen

De rolgordijnen openen en sluiten

⚠️LET OP! Gevaar voor schade door warmteontwikkeling tussen de verduisteringsgordijnen en het raam. Sluit de verduisteringsgordijnen bij fel zonlicht slechts voor tweederde.

1
Houd de verduisteringsgordijnen bij de greep vast en trek hem naar de hor toe.

2
Klik het verduisteringsrolgordijnen op de vliegenhor.

3
Kies de gewenste positie door de twee verduisteringsrolgordijnen tegelijkertijd te bewegen en laat ze vastklikken.

De verduisteringsgordijnen openen

1
Verplaats de verduisteringsgordijnen zodat de verduisteringsgordijnen gesloten zijn.

2
Haal de rolgordijnen uit elkaar door op het draaipunt op de hor te drukken.

3
Geleid de hor terug. Laat de verduisteringsgordijnen niet terugveren.

4
Open de verduisteringsgordijnen door de twee schuifjes aan de zijkant op de greep samen te drukken.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagRamen