ACC3100 TakventilationGuide: koppla ihop system och Dometic Climate App

ACC3100 Takventilation

Guide: koppla ihop system och Dometic Climate App

1
Ladda ner Dometic Climate App.

Skanna QR-koden eller följ bläcket: qr.dometic.com/bdw7LR

2
Kontrollera att system är tillkopplat (Tillkoppling/frånkoppling).

3
Aktivera Bluetooth på mobiltelefonen.

4
Öppna Dometic Climate App.

• Inställningar för behörigheter visas.

5
Tillåt eller neka behörigheterna genom att trycka på motsvarande svar.

• Välkomstskärmen visas.

6
Klicka på knappen Lägg till ny enhet.

7
Välj system.

8
Tryck på knappen på system i 3 s.

Displayen för system blinkar en gång.

Dometic Climate App visar en skärm för parkoppling. När parningen är klar visas system på displayen.

9
Tryck på knappen **Nästa **.

En bekräftelse visas på att system har valts och anslutits.

10
Tryck på knappen OK.

11
Ange inloggningsuppgifterna om sådana finns och tryck på knappen Login.

12
Tryck vid behov på knappen Registrera för att skapa ett konto.

13
Fyll i fälten.

14
Tryck på knappen Registrera för att registrera dig eller tryck på knappen Har du redan ett konto? för att återgå till skärmen Logga in.