Markiser (EMEA)Guide: Lägga till LED belysning till min RV markis?

Markiser (EMEA)

Guide: Lägga till LED belysning till min RV markis?

Varma sommarnätter är till för att tillbringas utomhus. Den nya LED-profilen från Dometic ger dig rätt belysning. Fäst den helt enkelt på det främre skenhuset på din markis och låt det bli ljus för en sen middag, en mysig runda med dina vänner, läsning av en bra bok eller vad du än vill.

DOMETIC LED-PROFIL

LED-profilen finns i olika längder. Välj helt enkelt rätt produkt för att matcha längden på din markis. Installationen kräver bara några enkla steg. Fäst aluminiumprofilerna på undersidan av det främre skenhuset, fäst LED-remsan över hela längden, anslut din nya utomhusbelysning till 12 V-försörjningen. Nu är det klart.

Enkel montering på undersidan av frontskenans hus Perfekt belysningsvinkel tack vare aluminiumprofil Tillgänglig för alla Dometic väggmarkiser (2,6 - 6 m långa)