Markiser (EMEA)Vägg- eller takmonterad markis - vad är bäst?

Markiser (EMEA)

Vägg- eller takmonterad markis - vad är bäst?

För att inget fritidsfordon ska behöva stå utan markis finns det i Dometics sortiment markiser både för väggmontering och för takmontering. Vilken fastsättningsmetod som är lämplig i ditt fall beror på fordonets konstruktion. Vi rekommenderar dig att ta det säkra före det osäkra och rådfråga en expert! Din Dometic återförsäljare bör kunna ge dig råd i denna fråga och kommer att kunna berätta var och hur din markis kan monteras.

OKLANDERLIGA INSTALLATIONSRESULTAT MED FORDONSSPECIFIKA ADAPTRAR

Fordonsväggar och tak är bland annat designelement. Det innebär att de kan ha olika former. Med ett omfattande utbud av adaptrar ser Dometic till att fordonet och markis är perfekt samordnade, så att du får oklanderliga installationsresultat.

VAD OM markis STORLEK OCH VIKT?

Storleken på markis beror på fordonets längd och vikten är en annan faktor som måste beaktas. Ju längre markis är desto tyngre blir den naturligtvis. Spektrumet sträcker sig från 11 kg för de minsta modellerna till 58,5 kg för de stora.