CF kylboxar Guide: Ladda det interna batteriet i CF 32 UP

CF kylboxar

Guide: Ladda det interna batteriet i CF 32 UP

1
Anslut kylboxen till en extern likströmskälla.

2
Ställ batteriknappen på "BATTERY ON".

3
Kontrollera statuslampan på batteripanelen:

• Status" lyser för att indikera att batteriet laddas.

• Status" blinkar för att indikera att spänningen i likströmskällan är otillräcklig för laddning.

• "Status" förblir släckt för att indikera att ingen ström är tillgänglig.

4
Du kan välja att använda kylboxen samtidigt som batteriet laddas genom att slå på kylboxen til ON. I detta fall kommer likströmskällan att driva både driften av kylboxen och laddningen av batteriet.
Det är också möjligt att låta kylaren vara avstängd och använda likströmskällan för att endast ladda batteriet.