CF kylboxar Guide: Hur strömförsörjer jag min kylare?

CF kylboxar

Guide: Hur strömförsörjer jag min kylare?

Är det okej för dig att driva kylboxen med "bara" 12 eller 24 volts fordonsbatteri? Skulle du vilja ha ett 230-volts nätalternativ också? Eller är du en av de campingentusiaster som föredrar att kyla med gasol?

Dometics sortiment av kylboxar tar hänsyn till alla dessa energialternativ. Kompressorenheter kan till och med drivas med solenergi - en plusfaktor som du bör utnyttja när du reser mycket i den soliga södern.

Om gasdrift är mycket viktigt för dig är absorptionskylning ditt val av system. Dometics kompressorkylare utmärker sig för sin energieffektiva drift. Med det integrerade batteriskyddet är du på den säkra sidan när enheten drivs via fordonsbatteriet. Denna funktion är standard på alla Dometic kompressorboxar samt på de termoelektriska kylarna i TCX-serien.

Absorptionsteknik: 12 volt / 230 volt / gas.

Termoelektrisk teknik: 12 volt / 24 volt / 230 volt.

Kompressorteknik: 12 volt / 24 volt / 100 - 240 volt.