CF kylboxar Guide: Ställ in kyltemperaturen

CF kylboxar

Guide: Ställ in kyltemperaturen

Temperaturinställningen varierar beroende på vilken modell av CF-kylare du har.

Du kan välja kyltemperatur genom att vrida vridknappen från "Cold" till "Freeze".

• Gränsen för "Cold" ställer in kyltemperaturen på +10°C (+50°F)

• "Frys"-gränsen ställer in kyltemperaturen på -18°C (0°F)

Följ steg-för-steg-guiden för att lära dig Guide: Ställ in kyltemperaturen på din CF 11, CF 25, CF 35, CF 40, CF 50, CF 60, CF 80 eller CF 110 kylbox.

1

Tryck på knappen SET (inställning en gång.

Skärmen börjar blinka.

2

Välj önskad temperatur

Använd knapparna UP + och DOWN - för att välja kyltemperatur.

Kyltemperaturen visas på displayen i några sekunder och blinkar sedan innan den aktuella temperaturen visas igen.