CF kylboxar Jag kan höra ett pipande ljud från kylboxen.

CF kylboxar

Jag kan höra ett pipande ljud från kylboxen.

Prova den här lösningen

Använd kylboxen genom extern strömförsörjning

Den första stapeln på batteriindikatorn blinkar och kylaren avger ett pip för att indikera att kylboxens interna batteri är tomt.

1
Anslut kabeln till kylboxens likströmsintag.

2
Anslut kabelns andra ände till den externa källans likströmsuttag (batteriintaget eller cigarettändaren i fordonet).

3
Håll strömbrytaren för batteriläget på "ON" så att det interna batteriet kan laddas med den externa likströmsströmmen.