CF kylboxar Kylboxen innerväggar har is

CF kylboxar

Kylboxen innerväggar har is

Prova den här lösningen

Avfrostning av kylboxen

Fukt kan göra att frost bildas i kylboxens inre, vilket minskar dess kylkapacitet.

Följ guiden för att avfrosta kylboxen.

1

Ta ut innehållet ur kylboxen

Vid behov, placera dem i en annan kylanordning för att hålla dem svala.

2

Stäng av apparaten genom att trycka på ON/OFF-knappen i tre sekunder.

3

Låt locket vara öppet och vänta tills isen smälter.

OBS!Risk för skador
Använd aldrig hårda eller spetsiga verktyg för att avlägsna is eller för att lossa föremål som frusit fast på väggarna. Hårda eller spetsiga verktyg kan skada kylboxen.

Torka bort det tinade vattnet