CF kylboxar Vad betyder statuslampan på batterikontrollpanelen?

CF kylboxar

Vad betyder statuslampan på batterikontrollpanelen?

LED:n "Status" på batterikontrollpanelen på
CF 32 UP visar status för den externa likströmsförsörjningen när batteriknappen är på ON.

• LED "Status" är släckt: det finns ingen strömförsörjning och det interna batteriet laddas inte.

• LED "Status" tänds: Den externa likströmsförsörjningen har tillräckligt med spänning för att hålla både kylaren i drift och det interna batteriet laddat.

• LED "Status" blinkar: spänningen i likströmsförsörjningen är för låg för att ladda batteriet.

• Status-LED:n är alltid släckt när batteribrytaren är avstängd.