CFF kylboxarGuide: Ställ in kyltemperaturen

CFF kylboxar

Guide: Ställ in kyltemperaturen

Kylintervallet för CFF-kylarna kan uppgå till minst -18°C (0°F) och högst
+10°C (50°F).

Inställningen är olika beroende på vilken modell du äger.

1
Tryck en gång på "SET"-knappen.

2
Använd knapparna 'UP +' och 'DOWN -' för att välja kyltemperatur.

3
Den valda kyltemperaturen visas på skärmen och blinkar sedan några gånger innan den aktuella temperaturen visas igen.

1
Tryck på "SET"-knappen:

• En gång för det stora facket

• Två gånger för det lilla facket

Skärmen för det valda facket börjar blinka.

2
Använd knapparna "UP +" och "DOWN -" för att välja kyltemperatur för det valda facket.

3
Den valda kyltemperaturen visas på skärmen för det valda facket och blinkar några gånger innan den aktuella temperaturen för facket visas igen.