CFF kylboxarSkärmen är för mörk

CFF kylboxar

Skärmen är för mörk

Prova den här lösningen

Justera skärmens ljusstyrka

Inställningen för skärmens ljusstyrka varierar beroende på vilken CFF modell du äger.

1
Tryck på "SET"-knappen fyra gånger.

2
Använd knapparna "UP +" och "DOWN -" för att välja ljusstyrka på displayen:

• d0: standardläge för ljusstyrka

• d1: medelhög ljusstyrka

• d2: mörkt läge

3
Den valda ljusstyrkan (d0, d1 eller d2) visas på displayen och blinkar sedan några gånger innan den aktuella temperaturen visas igen.

1
Tryck på "SET"-knappen fem gånger.

2
Använd knapparna "UP +" och "DOWN -" för att välja ljusstyrka på displayen:

• d0: standardläge för ljusstyrka

• d1: medelhög ljusstyrka

• d2: mörkt läge

3
Den valda ljusstyrkan (d0, d1 eller d2) visas på displayen och blinkar sedan några gånger innan den aktuella temperaturen visas igen.