CFF kylboxarMat och dryck blir för kalla eller fryser.

CFF kylboxar

Mat och dryck blir för kalla eller fryser.

Prova den här lösningen

Öka kylningstemperaturen

Temperaturen i CFF-kylarn kan uppgå till maximum +10°C (50°F) och inställningen varierar beroende på vilken modell du äger.

1
Tryck en gång på "SET"-knappen.

2
Använd knappen 'DOWN -' för att välja en lägre kyltemperatur. Minsta temperatur är -18 °C (0 °F).

3
Den valda kyltemperaturen visas på skärmen och blinkar sedan några gånger innan den aktuella temperaturen visas igen.

1
Tryck på "SET"-knappen:

• En gång för de stora fack

• Två gånger för det lilla fack

Skärmen för den valda facket börjar blinka.

2
Använd knappen "DOWN -" för att välja kyltemperatur för det valda facket.

3
Den valda kyltemperaturen visas på skärmen för det valda facket och blinkar några gånger innan den aktuella temperaturen på facket visas igen.