CFX kylboxarGuide: Slå på eller av WiFi-signalen

CFX kylboxar

Guide: Slå på eller av WiFi-signalen

Kylboxen kan styras via WiFi med hjälp av en app som du kan installera på en kompatibel enhet. Appen har funktioner för styrning, display och larm.

Mer information finns på Dometics webbplats för ditt land (se baksidan). Observera att appen kanske inte är tillgänglig i ditt land.

Kompressorkylarens WiFi-namn börjar med "CFX". Det förinställda lösenordet är "00000000". Du kan ändra WiFi-namnet och lösenordet individuellt.

1. Tryck fem gånger på knappen "SET" (4).

2. Använd knapparna "UP +" (7) och "DOWN-" (6) för att
    slå på eller stänga av WiFi-signalen.

ⓘ Den önskade inställningen visas i displayen under några sekunder. Displayen blinkar flera gånger och därefter visas den aktuella temperaturen igen.

NOTE

• Standardinställningen för WiFi-sändaren är av. För första användning och när strömmen till enheten bryts, slå på WiFi-sändaren för att använda appen.

• WiFi-sändaren använder en liten mängd ström. För optimal energiprestanda, stäng av WiFi-sändaren om den inte används.