CFX kylboxar12 volts-uttaget är smutsigt

CFX kylboxar

12 volts-uttaget är smutsigt

Prova den här lösningen

Rengör likströmsuttaget eller montera tillbaka kontakten på rätt sätt.

1. Om apparatens stickkontakt blir mycket varm i DC-uttaget måste antingen DC-uttaget rengöras eller så har stickkontakten inte monterats korrekt.

2. Följ steg-för-steg-guiden för rengörings- och underhållsinstruktioner.

3. Efter rengöring, försök köra enheten igen. Om rengöringen inte hjälper, kontrollera om kontakten är korrekt monterad.

1

⚠ OBS! Risk för skador

• Rengör aldrig kylboxen under rinnande vatten eller i diskvatten.

• Använd inte slipande rengöringsmedel eller hårda föremål under rengöringen.
    eftersom dessa kan skada kylboxen.

2

Rengör ibland enhetens insida och utsida med en fuktig trasa.

3

Se till att luftintags- och utloppsventilerna på apparaten är fria från damm och smuts, så att värmen kan släppas ut och apparaten inte skadas.