CFX3 kylboxar Hur kan jag få en ny sladd eller en annan del?

CFX3 kylboxar

Hur kan jag få en ny sladd eller en annan del?

För att säkerställa att du får rätt reservdel måste du först identifiera din produkt. Leta efter Dataetiketten (/data etikett) som finns inuti, under eller på baksidan av din produkt.

Hitta (1) PNC/Produktnummer eller (2) SKU om PNC saknas. När du har hittat informationen från dataetiketten, kontakta din lokala Dometic servicepartner eller återförsäljare för att göra din beställning. Klicka nedan för att hitta din närmaste återförsäljare eller servicepartner.

Bild