CFX3 kylboxar Guide: Hur man ändrar lockets öppningsriktning (CFX3 55IM, CFX3 100)

CFX3 kylboxar

Guide: Hur man ändrar lockets öppningsriktning (CFX3 55IM, CFX3 100)

Följ den stegvisa guiden nedan för att ändra lockets riktning.

1

Ta bort locket

Öppna bortom gångjärnets slutpunkt. Locket kommer att hoppa av direkt.

2

Ta bort gångjärnsfästena från CFX3

Använd en 4 mm insexnyckel för att ta bort gångjärnspinnarna och ta loss gångjärnet från CFX3.

3

Fäst gångjärnsfästena på motsatt sida.

Placera gångjärnsfästena på CFX3:s motsatta sida och fäst dem med hjälp av 4 mm insexnyckeln över gångjärnsstiften.

4

Fäst locket

Fäst locket på gångjärnsfästena.
Om du har ett skyddskåpa för CFX3 installerad behöver du inte ta bort de.